2010. július 22., csütörtök

Cseh reneszánsz tekla gyöngyök ajándékba!



E heti akciómban, ha most vásárolsz a webáruházban, gyönyörű szép vegyes cseh reneszánsz stílusú tekla gyöngyöket küldök ajándékba. Bruttó 5.000,- Ft feletti vásárlás után 10 grammot, bruttó 8.000,- Ft feletti vásárlás után 20 grammot kapsz ezekből a csodás, dekoratív gyöngyökből.
Az ajándék gyöngyöket ITT nézheted meg.
Ez az akció mind az utánvételes, mind az előreutalásos vásárlásokra vonatkozik.
A vásárlás értékébe a postaköltség nem számít be.
Az akció ma, azaz július 22. csütörtök déli 12.00 órától indul és július 26. hétfő délután 18.00 óráig tart, tehát a rendelésedet ez idő alatt küld el, ha szeretnél Te is ajándékot kapni!
Szép napot mindenkinek!!

2010. július 14., szerda

Kánikula akció: ajándék + vásárlási kúpon

Sziasztok, Szép Napot Mindenkinek!

E heti akciómban, ha most vásárolsz, 1-1 gyöngytartó fiolát adok ajándékba 2.000,- forintonként.
Vagyis: 2.000,- Ft bruttó vásárlás után jár 1 db gyöngytartó fiola,
4.000,- Ft bruttó vásárlás után jár 2 db gyöngytartó fiola,
6.000,- Ft bruttó vásárlás után jár 3 db gyöngytartó fiola,
és így tovább…..:))
Egy fiola értéke 100,- Ft, és itt tekintheted meg.

És ez még nem minden: minden bruttó 10.000,- Ft feletti vásárlás után jár egy 500,- Ft értékű bónusz kúpon, melyet következő vásárlásodba beszámítok, azaz legközelebb ennyivel kevesebbet kell fizetned! (a kúpon más időszakos akcióval nem vonható össze)
Ez az akció mind az utánvételes, mind az előreutalásos vásárlásokra vonatkozik!
A vásárlási értékbe a postaköltség nem számít be.
Az akció ma, azaz július 14. szerda 15.00 órától indul és július 19. hétfő 18.00 óráig tart, tehát a rendelésedet ez idő alatt küld el, ha részt kívánsz venni akciómban!

2010. július 8., csütörtök

Most postaköltség nélkül vásárolhatsz!




Sziasztok, Szép napot Mindenkinek!

Most postaköltség nélkül vásárolhatsz nálam :)
Ingyen posta akciót indítok ma, azaz csütörtök, július 08. 15.00 órától kezdődően hétfő, július 12. 18:00 óráig bezárólag. Minden bruttó 10.000,- Ft feletti, előreutalásos vásárlás postaköltségét átvállaljuk, ha ezen időszakban adod le rendelésedet! ( A vásárlási érték a piros színű, kedvezményes árainkra értendő és a webáruház program által hozzáadásra kerülő postaköltség nem számít bele.)

Ha nem szeretnél előreutalni, inkább az utánvételes vásárlást választod, akkor bruttó 10.000,- Ft felett ajándékot küldök Neked. Az ajándék 20 gr extrahosszú, 25 mm-es ezüstbelsejű cseh szalmagyöngy, melynek értéke 400,- Ft. Az ajándékot itt nézheted meg.
(A vásárlási érték a kedvezményes árakon értendő, és a webáruház program által hozzáadásra kerülő postaköltség nem számít bele.)
Ha bármilyen kérdésed van az akcióval kapcsolatban, írjál!:)

További szép, napsütéses napot kívánok Mindenkinek!

2010. július 7., szerda

Hamarosan PayPal!



Már csak pár nap, és a webáruházban PAYPAL-lal is lehet vásárolni!
Az eddigi fizetési módok mellé felveszem a PAYPAL utalás lehetőségét is, mert többen jeleztétek, hogy ezt a fizetési módot választanátok, és nem csak Magyarországról, de külföldről is. A PayPAl tényleges indulását külön bejegyzésben fogom Felétek jelezni.
További szép napot mindenkinek!::))

2010. július 4., vasárnap

Gyöngytartó fiola ajándékba



JAPÁN TOHO GYÖNGY AJÁNDÉKKAL!

Vásárolj bármilyen fajta japán Toho gyöngyöt a webáruházban, és minden 5. zacskó után 1 db gyöngytartó fiolát küldök ajándékba Neked!
Tehát 5 zacskó bármilyen fajta Toho gyöngy után jár 1 db gyöngytartó fiola,
10 zacskó bármilyen fajta Toho gyöngy után jár 2 db gyöngytartó fiola,
15 zacskó bármilyen fajta Toho gyöngy után jár 3 db gyöngytartó fiola,
és így tovább…………….:)
A fiolák listaára: 100,- Ft/darab, de ezek most ingyen a Tiéd lehetnek!
Az akció ma, azaz július 4-én vasárnap 18.00 órakor indul és július 6-án, kedd 18.00 óráig tart, és mind az előreutalásos, mind az utánvételes vásárlásokra vonatkozik.
Ha szeretnél Te is ajándékba gyöngytartó fiolákat kapni, akkor ne habozz, küld el rendelésed minél hamarabb!
(Az akció a meghirdetett határidőig, ill. a készlet erejéig tart.)


További kellemes napot kívánok:)

2010. július 1., csütörtök

Ajándékot adni és kapni is jó!







Nagy nap volt ez a mai! Az ajándékokblogján felajánlott 5.000,- Ft-os nyereményt, a sok szépséges gyöngyöt és alkatrészt személyesen tudtam átadni a nyertesünknek, Dorkának, alias Lidérckének. Nagy öröm volt számomra, hogy Dorka földim, szóval ő is pécsi, pontosabban Pécs közeli, hozzám hasonlóan, így e találkát össze tudtuk hozni! Dorkát elkisérte pici lánya, Mici, a tündéri kislánykája is, aki igazán jól viselte a fotózkodást! És képzeljétek, még én is kaptam ajándékot! Dorka meglepett egy nagyon-nagyon bájos, pettyes, cicás táskával! Annyira örülök neki, kedves Dorka, ezúton is nagyon, nagyon szépen köszönöm Neked az ajándékot! Azt hiszem, a gyöngyös nyeremény a legjobb helyre került, hiszen Dorka, aki most ismerkedik a gyöngyfűzés rejtelmeivel, biztos hasznát veszi, és sok szépséget készít belőlük!
Az első képen Micikét láthatjátok, ugye milyen bűbájos baba? A második képen éppen én kapom meg a cicás, pettyes tatyót Dorkától!
Kedves Olvasóim! Már most jelzem Nektek, hogy legközelebbi játékunkat már ezen a blogon fogom indítani, szóval érdemes figyelemmel kisérni, követni az eseményeket a blogomon!
Hajrá, gyöngyökre fel!!!