2010. december 23., csütörtök

Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket!



Dsida Jenő: Itt van szép karácsony
(részlet)

Itt van a szép, víg karácsony,
Élünk dión, friss kalácson:
mennyi fínom csemege!
Kicsi szíved remeg-e?

Karácsonyfa minden ága
csillog-villog: csupa drága,
szép mennyei üzenet:
Kis Jézuska született.

2010. december 16., csütörtök

Szeretnél saját gyöngyös webáruházat?

Szeretnél saját gyöngyös webáruházat?

Szeretnél Te is tulajdonosa vagy bérlője lenni egy olyan webáruháznak, melyben szépséges japán gyöngyöket, Swarovski gyöngyöket, cseh csiszoltakat, üveggyöngyöket, alkatrészeket árulsz vásárlóidnak?
Otthonról dolgozni, kihasználva az internet biztosította lehetőségeket, előnyöket?
Szeretnéd, ha szeretett hobbidhoz, a gyöngyfűzéshez, ékszerkészítéshez kapcsolódó termékek, alapanyagok értékesítésével biztos jövedelemre tennél szert?
Részletekért látogass el a www.kreativshop.hu oldalra!

2010. december 10., péntek

Vásárolj postaköltség nélkül a webáruházban!

Sziasztok!

www.gyongytyuk.hu
Szeretném megkönnyíteni Nektek az év végi gyöngybeszerzést, így minden bruttó 5.000,-Ft feletti áruvásárlást INGYEN POSTÁZOK, vagyis én fizetem helyettetek a postaköltséget!! Ez a lehetőség a december 10. azaz ma délelőtt 10.00 óra és a 2011. január 02. 23.00 óra között a webáruházban leadott, átutalással fizetendő rendelésekre vonatkozik. (Az ajánlat a meghirdetett időpontig illetve a készlet erejéig érvényes.)

Továbbra is érvényes és szintén 2011. január 02-án, 23.00 óráig tart a nyereményjáték, melyen 1 db 10.000 Ft-os, 2 db 5.000 Ft-os, valamint 2 db 3.000 Ft-os gyöngy ajándékcsomagot sorsolok ki! A részleteket az előző bejegyzésben olvashatjátok.

Ünnepi nyitvatartás: folyamatosan fogadom rendeléseiteket, a két ünnep között is a szokásos módon, a lehető leggyorsabban postázva a küldeményeiteket!

NE FELEDD: MÁTÓL, DECEMBER.10-TŐL JANUÁR 02.-IG A POSTAKÖLTSÉGEDET ÉN FIZETEM a fentiek szerint!!

Kellemes vásárlást, jó készülődést kívánok,

Dóri
Gyöngytyúk Webáruház

2010. december 6., hétfő

Nyereményjátékok a Gyöngytyúk Webáruházban!




Évbúcsúztató nyereményjáték a Gyöngytyúk webáruházban!

Beléptünk az év utolsó hónapjába, itt a december, már számláljuk a napokat karácsonyig, és a szilveszterre sem kell sokat várnunk. Talán az év legszebb, legmeghittebb, legcsillogóbb hónapja ez! Ajándékokat készítünk szeretteinknek, barátainknak, a szívünkhöz közel állóknak. Elérkezett az ideje a Gyöngytyúk webáruház idei utolsó játékának is, mely más, mint az eddigi akciók, játékok, mert most ajándékokat adok vásárlóimnak, s a játékos kedvűeknek. Két féle játékot is hirdetek egyszerre, így szerintem sokan részt tudnak venni rajtuk:

Az első játék egy nyereményjáték vásárlóimnak:
Ma, azaz 2010. december 6-án 12.00 órakor indítom és 2011. január 02-án este 23.00 órakor zárom. Mindenki, aki ez alatt az időszak alatt bruttó 10.000,- Ft feletti értékben vásárol a webáruházban, részt vesz egy sorsoláson, melyen 1 db 10.000 Ft-os és 2 db 5.000 Ft-os ajándékcsomagot sorsolok ki, melyben japán Miyuki gyöngyök, cseh kása, pillangó és kockagyöngyök, valamint szépséges, nikkelmentes fém kiegészítők vannak. Természetesen az ajándékcsomagok postaköltségét is átvállalalom magyarországi címre.
A sorsolást 2011. január 03-án tartom, és eredményét a blogon teszem közzé. (A rendelések a webáruház kedvezményes árain értendők, és a postaköltség nem számit bele a végösszegbe. A játékban a készleten lévő termékekből történő vásárlás számít bele.)

A második játék szintén nyereményjáték minden olvasónak:
Hagyj egy megjegyzést itt a blogon, és tedd közzé ezt a bejegyzést a saját blogodon, belinkelve a Gyöngytyúk webáruházat vagy ezt az oldalt a leírásban. A megjegyzést hagyó és közzétevő játékosaim között kisorsolok 2 db 3.000,- Ft értékű ajándékcsomagot, melyeket szintén postaköltség nélkül küldök ki magyarországi címre. Ez az ajándékcsomag japán Miyuki gyöngyöket és cseh kockagyöngyöket tartalmaz. A játék határideje 2011. január 02. 23.00 óra. Ennek a játéknak a sorsolását is január 03-án tartom, és eredményét a blogon teszem közzé.

Szeretném megkönnyíteni Nektek az év végi gyöngybeszerzést, így minden bruttó 5.000,-Ft feletti áruvásárlást INGYEN POSTÁZOK, vagyis én fizetem helyettetek a postaköltséget!! Ez a lehetőség a december 10. 10.00 óra és a 2011. január 02. 23.00 óra között leadott, átutalással fizetendő rendelésekre vonatkozik. (Az ajánlat a meghirdetett időpontig illetve a készlet erejéig érvényes.)


Kívánok mindenkinek kellemes, békés készülődést a karácsonyra, és persze jó játékot!

Dóri