2010. július 1., csütörtök

Ajándékot adni és kapni is jó!







Nagy nap volt ez a mai! Az ajándékokblogján felajánlott 5.000,- Ft-os nyereményt, a sok szépséges gyöngyöt és alkatrészt személyesen tudtam átadni a nyertesünknek, Dorkának, alias Lidérckének. Nagy öröm volt számomra, hogy Dorka földim, szóval ő is pécsi, pontosabban Pécs közeli, hozzám hasonlóan, így e találkát össze tudtuk hozni! Dorkát elkisérte pici lánya, Mici, a tündéri kislánykája is, aki igazán jól viselte a fotózkodást! És képzeljétek, még én is kaptam ajándékot! Dorka meglepett egy nagyon-nagyon bájos, pettyes, cicás táskával! Annyira örülök neki, kedves Dorka, ezúton is nagyon, nagyon szépen köszönöm Neked az ajándékot! Azt hiszem, a gyöngyös nyeremény a legjobb helyre került, hiszen Dorka, aki most ismerkedik a gyöngyfűzés rejtelmeivel, biztos hasznát veszi, és sok szépséget készít belőlük!
Az első képen Micikét láthatjátok, ugye milyen bűbájos baba? A második képen éppen én kapom meg a cicás, pettyes tatyót Dorkától!
Kedves Olvasóim! Már most jelzem Nektek, hogy legközelebbi játékunkat már ezen a blogon fogom indítani, szóval érdemes figyelemmel kisérni, követni az eseményeket a blogomon!
Hajrá, gyöngyökre fel!!!

4 megjegyzés:

  1. Ismét megköszönöm, nagyon örülök a nyereménynek! :) Majd megmutatom, miket készítek belőlük!
    Mici irtó komoly volt. Legközelebb talán megenyhül. :)

    VálaszTörlés
  2. Tényleg édes kislányka!

    És neked milyen jó a hajad!

    VálaszTörlés
  3. Ja, a cicás táskáért kicsit irigykedem... nagyon jó. Pont ilyen gyöngyöm van! Kérsz hozzá?

    VálaszTörlés
  4. Kedves Dorka!
    Kiváncsian várom az ékszereidet!
    Mici amúgy komolyan is nagyon édes kicsi baba! Biztos nagyon sok örömötök telik benne!
    Marika, kedves felajánlásod a pettyes gyöngyök ügyében köszönöm! Láttam is őket a blogodon!
    Talán egy fülbevaló kellene belőle? Meg az a bizonyos pettyes szoknya, aztán jöhetne is a rokizás::)) A cicás táskára nagyon büszke vagyok!! Olyan jó lenne úgy tudni varrni, mint Dorka!! Kicsit irigykedem:::)))

    VálaszTörlés