2010. november 18., csütörtök

Akció a webáruházban!

Sziasztok!

Már olyan régen nem volt akció a webáruházban, hát éppen itt az ideje, hogy indítsak egyet! Így aztán úgy gondoltam, hogy ingyen posta akciót indítok ma, azaz csütörtök, november 18. 12:00 órától kezdődően hétfő, november 22. 20:00 óráig bezárólag. Az ezen időszakban a webáruházban leadott, bruttó 7.500,- Ft feletti, előreutalásos vásárlás postaköltségét átvállalom, vagyis postaköltség felszámítása nélkül kapod meg a csomagodat! ( A vásárlási érték a kedvezményes (piros színű) árakra értendő és a webáruház program által automatikusan hozzáadásra kerülő postaköltség nem számít bele.)

Ha nem szeretnél előreutalni, inkább az utánvételes vásárlást választod, akkor bruttó 7.500,- Ft felett ajándékot küldök Neked. Az ajándék 10 gr, 9/0-ás cseh kásagyöngy, lüszteres fényes lilásbarna színben, melynek értéke 330,- Ft. Az ajándékot ITT nézheted meg.
(A vásárlási érték a kedvezményes (piros színű) árakon értendő, és a webáruház program által automatikusan hozzáadásra kerülő postaköltség nem számít bele.)

Szeretnél az akció keretében vásárolni? Akkor nincs más teendőd, mint hétfő, vagyis november 22-én 20.00 óráig elküldeni a rendelésed!

Akcióm a meghirdetett határidőig, illetve a készlet erejéig érvényes.


Szép napot kívánok Nektek,

Dóri:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése