2011. június 27., hétfő

INGYEN POSTÁZÁS ÉS NYEREMÉNYJÁTÉKOK

Kedves Vásárlóim!

Ingyen postázási akció minden bruttó 5.000,- Ft feletti vásárlás esetén!
A június 27. hétfő déli 12.00 óra és a július 10. vasárnap este 20.00 óra között leadott 5.000,- Ft feletti rendeléseket (postaköltség nem számít bele) postaköltség felszámítása nélkül küldöm (előreutalás esetén).
Plusz!!! Minden 5.000,- Ft feletti rendelés (előreutalásos és utánvételes is!) részt vesz egy nyereményjátékban, melyben egy 4.000,- Ft-os ajándékcsomag kerül kisorsolásra!
Az ajándékcsomag ITT nézhető meg. (Tartalma: sokféle kék gyöngy a nyár, a vízparti nyaralás jegyében, pl.: millefiori gyöngyök, cseh teklagyöngyök, ezüstporos kék gyöngyök, akril matt gyöngyök, ezüstfóliás gyöngyök, mikrobis gyöngyök, tekla kabosonok, bronz könnyített fémgyöngyök, stb.)
És ez még nem minden! Aki a Facebookon belájkolja majd megosztja a Gyöngytyúk Gyöngyös Webáruház hivatalos oldalán (kattints ide hozzá!) az akció és a játék felhívását, azok között kisorsolok egy különleges ajándékot: a Vivien ékszerkollekció nyakláncának elkészítéséhez szükséges mattított, antiallergén fém golyómedált, a hozzá illő 18 db eredeti Swarovski chatonnal gyönyörű piros színben, és fél méter ezüstözött ékszerláncot. Ennek a nyereménynek az értéke 4.000,- Ft. ITT tekinthető meg. Ez a játék addig tart, amíg a lájkolók száma eléri a 100 főt, azaz ekkor sorsolom a nyereményt!

Tehát:
- ingyenes postázás 5.000,- Ft felett !
- minden 5.000,- Ft feletti vásárló nyereményjátékban vesz részt!
- A Facebookos lájkolók és megosztók között nyereményjáték!
-

Mindenkinek jó játékot, kellemes vásárlást és szép nyári napokat kívánok,


Szirtes Dóri

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése